10-06-09

op stap in koekelare !!!!

zondagvoormiddag was het aan het regenen , niet leuk , maar tegen de middag was de zon er al , gelukkig maar .

rond 13u30 zijn we vertrokken richting Koekelare , zo een 12 Km stappen , amai weer onze pootjes , MAAR .............. We hebben nu een taxi ( als het nodig is hé ) .

Het was een zeer mooie wandeling , veel groen en we hebben veel kunnen loslopen en ideaal weer , niet te warm .

We hebben er weer van genoten .


11

Dit is onze taxi , HI HI .

Het is wel leuk als we moe zijn , dan kunnen we toch wat uitrusten , want 12 Km is ook niet niks . a ja als onze baasjes veel kilometers willen doen en ze ons altijd willen meenemen , dan is dat toch de oplossing .


12


10


Knuffel van ons en nog een fijne week !!!!!!!

A ja , zaterdag is er groot feest , maar we verklappen nog niets hi hi .


18:36 Gepost door roef en oika in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Hela zo'n taxi willen wij ook wel ! Alhoewel ons vrouwtje bekijkt ons hier al vies en zegt al van "niks van want jullie zouden er constant uitspringen, dat is net hetzelfde liedje met jullie draagzak" Pfff flauw hé ! Seg en nu zijn wij wèl supernieuwschierig naar dat grote feest hé ! Dat 't maar rap zaterdag is en komen jullie 't dan nog rapper vertellen ?

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 10-06-09

zo nen taxi hadde wij ookes zenne maar mams heeft hem alweer verkope wante de kleine wou er niete meer in en altijd de grote vent uithange, nujaaaaaaaaa seggggggg ligt hij toch wel om de 200 metere als een nijntje mete pootjes wijd open en kunne wij wel op hem wachte pff hadde we die taxi maar gehoude!
en helaaaaaaa zaterdag kunne wij niet kome kijke want dan zijn wij parti:-) dus tot maandag al is dat wel lang om wachtte zenne daar krijge wij lang neuzeke van:)))))))))

Gepost door: prins & gizmo en chantal | 10-06-09

Hé, veel plezier daar zaterdag op dat grote feest. Wij weten het dus wel hoor welk feest! Hihi! Cavjes onder elkaar he!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 10-06-09

Amaai ! dat moet makkelijk zijn zo'n nen taxi !! Maar hebben taxi-chauffeurs meestal geen pet op ? Volgende keer jullie vrouwtje erop wijzen dat zij haar uniformke moet aandoen hé :-)) En een feest ! kom ons maar snel vertellen wat er allemaal gebeurd is !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 11-06-09

Tussen de regendruppels door is het nog mooi wandelen.

Gepost door: Vicky en Sammy | 11-06-09

ikke ken zo een taxi'tje, mammie wou voor ikke ook zo eneke kopen omdat ikke dan ook mee naar wijnegemmeke mocht gaan... Maar zij heeft eerst eneke geleend en ikke vind er NIKS aan!! Ikke spring er altijd uit... Maar moest ikke nu 12 km mee moeten wandelen, dan zou ikke toch ook gebruikjes maken van taxi zenne :-)

Ikke is al héél sjierigskes naar wat er zaterdag gaan gebeuren!

Gepost door: Mushu | 11-06-09

dit weekend kunnen jullie weer volop gaan wandelen, ze geven stralend weer op. En je maakt me wel nieuwsgierig hoor, wat is er zaterdag !!!!
ik wens je een zonnig weekend toe
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 12-06-09

hallo een leuke foto reeks
en ziet er tof uit om daar eens te stappen
groetjes

Gepost door: @ludwig | 13-06-09

Roef & Oika Dat is wel gemakkelijk als ge lange wandelingen doen zo een taxi, jullie korte pootje moeten dan toch niet afzien hé. en maakt er vandaag maar een heel spetterend feest van ,geniet er maar van.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 13-06-09

De commentaren zijn gesloten.