25-05-09

Weeral maandag

Weeral een nieuwe week , maar we mogen niet klagen hé .

Vier dagen met onze baasjes op stap , donderdag zijn we gaan wandelen naar Zottegem , onze wandelclub  NOOIT MOE ging er met de bus naar toe , maar wij met de auto .

Wij mogen niet mee op de bus , ze zijn bang van ons , HI HI , zien wij daar zo gevaarlijk uit , we hebben nochthans nog niemand opeten hoor .

In de namiddag zijn we dan doorgereden naar Breda , het was daar jazz festival . We zijn daar gebleven tot zondag morgen .

Ons baasje heeft daar geen foto's van , want het is daar veel te druk om met dat machientje rond te lopen .

We hebben niet veel moeten wandelen , gelukkig maar , want onze baasjes doen graag terrasjes , ja dat is pas vakantie hé , niets doen .

Zondagmorgen zijn we dan vertrokken naar ??????   Dat verklappen we later deze week wel .


6


7


8

RA RA RA  het is niet moeilijk hé

Links is onze fles , midden is voor baasje en rechts voor t'vrouwtje . Baasje vindt dat leuk altijd ergens anders gaan wandelen , dan kan hij eens een streekbiertje proeven .

Psssst , die sloeber is lekker , we hebben ook  mogen proeven van baasje .

Maar we krijgen niet te veel , dat we niet schuin lopen .

Dikke knuffel van ons twee .


 

                     

20:57 Gepost door roef en oika in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Als je baasje graag sloeber drinkt, zullen jullie binnekort moeten meedoen aan de sloebertocht in zingem, op 13 juni.

Gepost door: kristel | 25-05-09

Mmmmm zegge mams dat bier wille zij ook wel es proeve zien er zo heerlijke uit:p maar zij ete daar zo graag oude kaas bij, snappe wie snappe kan want wij hebbe lievere verse:)
nu hoor ik jullie al zegge véééééééééél wandele inne vreemde streekjes.nuja we moete dat eens deftig aan onze mams en paps uitlegge:-) fijne week vriendjes!

Gepost door: prins & gizmo en chantal | 25-05-09

Hé, dat zag er weer een schone wandeling uit. Pffff, wanneer gaan we nog eens samen stappen. Ik trek hier meteen aan de oren van 't baasje en 't vrouwke zunne.

Gepost door: Fredje en Dolfke | 25-05-09

Jullie lang weekend is precies ook voorbij gevlogen !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 26-05-09

Tja mooie liedjes duren niet lang zeggen ze het ziet er naar uit dat jullie hebben genoten van het verlengde weekeinde.

Gepost door: Vicky en Sammy | 26-05-09

jullie zijn echt wel altijd wel weg om wandelkes te doen in mooie streekjes he! Ikke ga nog maar eens in stakingske gaan! Ikke wil ook veel wegjes! :-D

Mhm... Mammie lust geen biertje, maar dat Sloebertje klinkt zo lekker dat ikke denk dat zij dat ook wel proefjes zou doen...

Toepepootje!

Gepost door: Mushu | 26-05-09

Wauw jullie hebben zo te zien weer een prachtige wandeling gemaakt seg. HMmm 't is de hoogste tijd dat we jou blogje constant onder vrouwtjes neus leren duwen zodat ze weet wat ze met ons moet doen.Dat bierke lust ons vrouwtje niet, alé geen enkel bier want na 3gewone pintjes staat ze al op haar kop. Maar hmmm wij zouden niet eens mogen proeven, 't is dus tijd om te gaan zagen :-)

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 27-05-09

Dag Roef en Oika Dat jullie sloebers zijn dat wist ik wel maar dat jullie niet op de bus mogen is er echt over hoor! Zo'n brave hondjes zoals jullie die nooit streken uithalen, dat kan toch niet vind ik! ;-))
Ik mag van mijn vriend geen sloeber drinken want hij zegt dat ik al sloeber genoeg ben! :-((
En waar jullie zondag naar toe geweest zijn...ik zou het begot niet weten, maar jullie zullen me wel op de hoogte houden denk ik!

Gepost door: Veerle | 27-05-09

De commentaren zijn gesloten.